We're sorry

Æv.

Der er ikke flere ledige pladser på dette hold.

Der er stadig enkelte pladser tilbage på Online Only (KLIK)


Og hvis du tilmelder dig insiderlisten på www.dekoratoruddannelse.dk får du besked som den første, så snart der åbnes for tilmelding til næste hold - og husk - at du får adgang til første modul med det samme, og kan gå i gang med at øve og forberede med det samme!

Der åbnes for pladser til næste hold midt i august.

 

Dekoratøruddannelsen er den moderne version af de gammeldags dekoratøruddannelser, og kører dig i stilling til at bruge din kreativitet i forretningsøjemed, uanset om du vil arbejde som dekoratør, stylist og visual merchandiser eller noget helt andet.

Og uanset om du vil være selvstændig/freelancer eller ansat, eller du vil bruge uddannelsen i dit nuværende arbejde som medarbejder eller ejer af en virksomhed og vil bruge uddannelsen som en effektiv og sund saltvandsindsprøtning. 

Der arbejdes intest med både med forretningsudvikling, kreativitet og den faglige indsigt i dekoration, styling og visual merchandising. 

 Uddannelsen består af 6 moduler med 1 måneds interval, samt et virksomhedsbesøg. 

Som elev skal du være indstillet på hjemmearbejde, mellem hvert modul, på at arbejde selvstændigt - og på at BLOMSTRE op.

KH Stine

 

powered by
Simplero